Софтуерни решения

Здравейте, казвам се Валентин! Роден съм в България, но последните 20 години съм живял в Испания. Завършил съм специалност електромеханик и aвтомеханик.

Страстта ми към автомобили се появи преди 10 години, като в последствие започнах да се занимавам с чиптунинг и препрограмиране на автомобили както и автоматични скоростни кутии.

Професионално с лицензиран софтуер последните 5 години. Имам редица сертификати и натрупан опит от висококвалифицирани специалисти в Чужбина.

Завърнах се в България преди 2 години с идеята да се развивам в родната си страна и допринеса със знанията си.

При нас в “ Дъга Авто “ ЕООД, Вие ще получите правилното отношение, качествено и компетентно отстраняване на проблема с автомобила ви!

 

В зависимост от компютъра ( ECU ) на автомобила се определя времето за извършване на дадена услуга, в деня или в рамките на 2-3 дни, а според сложността на дадената манипулация се определя и цената.  За повече информация свържете се с нас.

 

ВАЖНО : Преди всяка манипулация се тества състоянието на всеки един механичен детайл по автомобила.

 

НОВО : Предлагамe услуга на място за тежкотоварни и селскостопански машини като увеличаване на мощността и въртящия момент за по – лека работа.

 

 

УСЛУГИ :

 

Stage 1/2/3 Подобрение на мощността в три нива.

 

Stage 1 – Настройка на двигателя без никакакви хардуерни подобрения като се отключва потециала на автомобила, който е софтуерно ограничен от завода.

 

Stage 2 – Настройка на двигателя с леки подобрения като например при дизелов автомобил : по-голям турбокомпресор, дюзи, интеркулер, downpipe на мястото на катализатор / DPF. При бензин: спортни изпускатели, спортна всмукателна система, по-голям всмукателен колектор, други разпределителни валове с по-голям ъгъл, смяна на бутала с цел увеличаване на работния обем на цилиндрите и др.

 

Stage 3 – Настройка на двигателя когато всички части са подменени със спортни индивидуално изработени за него.

 

Изключване на DPF/FAP,EGR системи / TVA (дизел), Lambda (O2) сензор, AdBlue система, вихрови клапи (Swril FLaps), MAF (дебитомер), (DTC) при автомобили, които са много проблемни и регулиране на вредните емисии до максимални стойности за опазване на околната среда.

 

Компютъра на колата или така наречение ECU, ECM, MCU се изтегля със сертифицирана програма Alientech KESS и DFB Technology, файла на двигателя се отваря и се работи по него с програмите WinOLS и ECM TITANIUM 3.0 лицензирана версия. Прави се резервно копие на оригиналния софтуер на автомобила или така наречения backup файл, преди всякаква допълнителна намеса. Това ни дава възможност да възстановим оригиналното състояние на проблемния ECU, защото имаме огромна база от данни за всякакви автомобилни компютри, с които сме си имали работа. Често дефектите на моторните компютри са породени от проблеми с периферни изпълнителни елементи.

Location Гр. В. Търново, ул. „Н. Габровски“ 61 Phone 0885903227 E-mail dugaavtovt@abv.bg Hours Пон - Пет: 08:30 ч. - 18:30 ч., СЪБОТА И НЕДЕЛЯ : Почивни дни
bg_BGБългарски
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close