Персонал

Квалифицирани автомонтьори със стаж в автодиагностичния пункт от 1992 г., дипломирани в областта на двигатели с вътрешно горене, електротехника, електроника на автомобилния транспорт.

 Венцислав Друмев Иванов – автомонтьор – прякор Бат Ве

Занимавам се с автомобили от 18 годишен, завършил съм Техникум по автомобилен транспорт гр. Сухиндол. Страст са ми немските автомобили, но всеки нов модел пред мен е ново изпитание и забавление.

Мото: Няма непоправими неща, което не става с пари, става с много пари.

Интересно за мен е, че в началото на срещата ми с клиента съм сериозен, но после се проявава силно черния хумор и стопявам рязко дистанцията и притеснението на клиента!

 

 

Валентин Вълчев

Здравейте, казвам се Валентин! Роден съм в България, но последните 20 години съм живял в Испания. Завършил съм специалност електромеханик и aвтомеханик.

Страстта ми към автомобили се появи преди 10 години, като в последствие започнах да се занимавам с чиптунинг и препрограмиране на автомобили както и автоматични скоростни кутии.

При нас, в „Дъга Авто“ ЕООД, Вие ще получите правилното отношение, качествено и компетентно отстраняване на проблема с автомобила ви!

За повече информация вижте в таб Софтуерни решения.

 

Николай Яламов – Застрахователен брокер, Мениджър на фирмата, аерографист.

Аз съм първият човек, когото ще срещнете, когато дойдете в автодиагностичен пункт „Дъга Авто“ ЕООД ! Винаги се старая да посрещна и изпратя с усмивка,  държа на коректността, както и постоянно да държа в течение клиента какво се случва с автомобила му!

Аз съм вашата пряка комуникационна връзка от началото на работния процес до самия му край!

Човекът, който ще направи най – добрата оферта с подходящи авточасти за вас, според вашия бюджет и ще ви насочи към най–добрия избор!

Занимавам се още с рисуване от малък, в „Дъга Авто“ ЕООД имам собствено ателие за аерография. Обичам да експериментирам с възможностите си, уча се в движение и правя чудати неща. Повече за това, което правя тук.

 

Елена Яламова – управител на фирмата

 

От нас ремонта, от вас спокойствие на пътя! Доверете се на опита !

Location Гр. В. Търново, ул. „Н. Габровски“ 61 Phone 0885903227 E-mail dugaavtovt@abv.bg Hours Пон - Пет: 08:30 ч. - 18:30 ч., СЪБОТА И НЕДЕЛЯ : Почивни дни
bg_BGБългарски
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close